HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Sta je STEAM?

Go down 
AuthorMessage
dek1sa

avatar

Posts : 4
Join date : 2009-05-12
Age : 24
Location : Subotica

PostSubject: Sta je STEAM?   Tue May 12, 2009 10:30 pm

Za one koji ne znaju šta je Steam:
Steam je online radnja i menadžer za igre. Neki ga hvale, neki ga kude, ali u osnovi je sasvim dobar jedan program koji, bar po meni , jako pomaže sa baratanjem igrama.

O čemu se radi:
Svaki korisnik pravi svoj nalog za koji se vezuju igre. Dakle po kupovini originala u radnji dobija se CD-key koji otključava igru uz koju je dobijen. Igra ostaje vezana za taj nalog. Ono što je zgodno kod toga je da igru možete instalirati sa diska ili skinuti sa njihovog servera (pri skidanju se automatski instalira). To znači da disk možete izgrebati ili izgubiti, ali uvek imate na rasoplaganju opciju da je skinete i sami napravite instalacioni disk koji radi poput originala. Igre su uvek sa vama, gde god da ste i ma kolko kompjutera imali, a nošenje diska sa sobom nije neophodno jer originlni disk ne mora da bude unutra, već samo da budete ulogovani na svoj nalog.

Pored toga na raspolaganju je i OGROMAN community na kojem imate rezervisan svoj kutak, i veliki broj igara.

Nego da ne žvaćem kao krava (Wink), glavni razlog otvaranja ove teme je to što dosta ljudi nije upoznato sa ovime,kao neki novi klinci,a još manje sa sve češćim popustima. Svake nedelje daju popust na neku igru, koji nije zanemarljiv, a sve više ima i besplatnih igara Smile

Takodje na STEAMu imate veliki anti-security protiv cheatova i dosta je tesko izbeci i samim tim ima i manji broj cheatera.Velika vecina prelazi ni steam,a u stranim zemljama mislim da je non steam dosta ne popularan.
Back to top Go down
View user profile
 
Sta je STEAM?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 10101010 - Ban Request
» Chaos on Deponia - English DVD
» Steam Installation?
» Dear Esther on sale at Steam for $2.50
» RG Steam Group

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
dominate-su :: Download :: All 4 CS-
Jump to: